HOORTOESTELLEN

De zoektocht naar een goed hoortoestel begint ligt bij een zorgvuldig intake gesprek. Eerst luisteren wij naar uw problemen en pas daarna gaan we, na een uitgebreid gehooronderzoek over tot een advies.

De basis-onderzoeken voor het aanpassen van een hoortoestel bestaan uit de klassieke gehoortest met piepjes en een verstaanbaarheidstest. Maar... Hoorconsult gaat verder!


Omdat een oor even uniek is als een vingerafdruk is het van belang

ook een meting uit te voeren met de hoortoestellen in de gehoorgang.

Dit doen we aan de hand van Visual Speech Mapping (VSM), een geavanceerde en hoogtechnologische manier van hoortoestelaanpassing.


Hoorconsult is onafhankelijk en werkt met alle grote Europese merken van hoortoestellen (Phonak, Widex, Gn Resound, Oticon, Siemens, Audio-service, Hansaton, Starkey, Unitron, Bernafon).


Slechthorendheid kan perfect worden opgevangen door vele soorten gehoorapparaten: van de gangbare apparaten achter, tot piepkleine onzichtbare toestelletjes in het oor.


Welk type voor u het meest geschikt is, hangt af van uw eigen voorkeur, de grootte van de gehoorgang, de aard van uw gehoorverlies én uiteraard uw budget.

Hoorconsult geeft u professioneel advies en de mogelijkheid om het hoor-toestel vrijblijvend uit te testen*.


*gratis proef enkel op medisch voorschrift.

TERUGBETALING

Alle mutualiteiten voorzien om de 5 jaar een tussenkomst voor hoortoestellen. De mutualiteiten betalen 701.56 € voor één hoortoestel en 1387.85 € voor aankoop van twee hoortoestellen. Mutualiteiten voorzien een extra tegemoetkoming voor personen jonger dan 65 jaar.

OF BEL 03 336 47 48